среда, 27. април 2011.

Udaje se i ova Kate

Udaje se još jedna Kate. Kate, princeza stila i skandala.Čini mi se da je cela planeta obuzeta kraljevskim venčanjem,priznajem i ja ga iščekujem,ali to ne znači da treba sve druge mlade da zaboravimo.
Volim venčanja,volim da vidim mladu podjednako danas kao i kad sam bila mala.Valjda sam još uvek šašavi romantik:))A od ove buduće mlade mnogo očekujem.Želim da vidim kako izgleda nevesta savršenog stila,kakva će joj biti haljina,kakva frizura,...Da li je odabrala pravog,to mi je ovog puta manje važno,kad nije Johny,sve jedno mi je ...Čekam njeno venčanje kao neki dobar editorial

Kate će biti mlada u haljini lucidnog Galliana,svadbeni marš sviraju Stonsi!!Ludilo!!Sve one koje se spremaju za veliki korak na jesen,moći će da biraju,hoće li ličiti na ovu ili na onu Kate.
I kao što se kod nas kaže,devojke nek' Vam je sa srećom!

4 коментара:

  1. Mislim da cu ja da budem nesto izmedju :):) Sad kad si spomenula - one su kao nebo i zemlja, razlike se ne mogu nabrojati. Ali i ja iscekujem nestrpljivo da sve to vidim !

    ОдговориИзбриши
  2. Love Your Blog!! <3 -- XoXo Follow me Via blogroll.. Add my BLOG [ My Face Hunter - Fashion Blog ] in your list..i will add yours!!! thanks kisses!

    ОдговориИзбриши
  3. jao neka se samo princ i ova skrase:)) sizim od njih heheh :))

    ОдговориИзбриши