понедељак, 18. април 2011.

Pink is not my Attitude,ili Biker Style

Pink is not  my attitude,mislim da je to definicija mog stila.I životnog i modnog.Ovog puta pričam o modi,o životu drugom prilikom.Nekoliko poslednjih sezona mi je jedan od omiljenih stilova bio  military style.Udoban,neobavezan,lako dostupan.Kako su sve military teme postale out,pogotovo one dnevno političke,tako je i ovaj stil izgubio na dopadljivosti.
  Biker style je novi hit sezone za sve one koji ne nose mašnice i cvetiće.Motorcycle jakna,kožne pantalone i bajkerske čizme.Sve to u vašoj verziji,naravno.Zamenite kožne pantalone nekim uskim pantalonama sa puno štepova i rajsfešlusa,čizme po potrebi mogu biti zamenjene patikama ili dobrom štiklom...
Pomislili bi ste da ništa od ovoga ne možete poneti ako volite nežne tkanine i modele.Grešite,ako mene pitate najbolje izgleda spajati nespojivo.Slatka,nežna haljinica od žoržeta uz biker look.
Potrebno je dobro pregledati svoj garderober i pronaći ponešto iz prošlih sezona,ponešto dokupiti i biker stzle je tu.Meni bi i jedna ovakva jakna bila dovoljna i spremna sam za novu sezonu.


Biker style dobro se meša sa NeoPunk komadima i Rock&Roll stilom.Uostalom kombinovanje svega i svačega je postalo nova modna definicija i dalo nam neograničene mogućnosti...



3 коментара:

  1. Odmah sam se pronašla tamo "za one koje nose cvetiće i mašnice" :)
    Super mi je ona silver jaknica..skroz dobro izgleda. No, što se tebe tiče..ja tvoj stil prosto obožavam !

    ОдговориИзбриши
  2. Luda sam za kratkim koznim jaknicama, cini mi se mogla bih je kupiti u svakoj boji!

    ОдговориИзбриши
  3. Obožavam da kombinujem lagane haljinice sa nekim kožnim jaknicama...odličan post, pokupiću par ideja!

    ОдговориИзбриши