четвртак, 6. децембар 2012.

Welcome December

    I kad budem imala 100 godina mislicu da je Decembar najlepse doba godine.Neko voli julske vikende ili miholjsko leto,neko pocetak proleca,a ja vise od svega Decembarsko raspolozenje i praznicni kic.Samo nek se sareni,blista i svetluca...
    Mozda i zato sto sam rasla kao dete socijalizma i ceznula da i kod nas postoji nesto magicno kao sto je "Christmas time" tamo negde gde socijalizma nema:)E sad ja sama sebi pravim atmosferu,svaki dan  po malo da mi raspolozenje duze traje.Pocela sam sa praznicnim cestitkama,i ponekom rodjendanskom.

I jedna rodjendanska,za tetkinog  djaka prvaka.Silno sam ponosna na moju bratanicu!Ali valjda su takve sve tetke na ovom svetu.
   I na kraju dve praznicne slicice,malo decoupag-a,malo akrilne boje,tempere,sjajnog praha...Snesko je za Kajinu sobu.Ova druga ce naci vec svoje mesto u nasoj kuci,samo da vec jednom dodje vreme da sa tavana skinemo ukrase.
Decoupage nije savrsen,ali to ovim slicicama daje sarma,malo su naguzvane,neobavezne,vintage,bas kao sto sam i ja:))
Zao mi je sto su fotke ovako lose, doslo je vreme da kupimo novi foto aparat.
U sledecem postu  jos jedan DIY projekat,ali uz pomoc mog dragog muza

10 коментара:

  1. Ma preslatke su čestitke,uživaj samo ovo je pravo vrijeme za to,još ako malo padne snijega divota!:)

    ОдговориИзбриши
  2. Divne su, ne mogu da se nagledam...Ne znam da li ih prodajes, ali stvarno bi trebala...

    ОдговориИзбриши
  3. Divne su cestitke kao i uvek, nadam se da ce i kod vas pasti sneg ovde od jutros veje i ne sali se ima ga oko 10 cm. a u toku vikenda i temperatura ide danju koji stepen u minus. Ne sali se zima ovde :)Ota.

    ОдговориИзбриши
  4. Jele kako su mi samo nedostajali postovi, tvoje divne pisanije...a cestitke su tako lijepe...jedva cekam da vidim sta je sledece...ljubac!!!!

    ОдговориИзбриши
  5. a netko voli sve to... uživaj u peridu,ovo je razdoblje stvarno magičnog ugođaja

    ОдговориИзбриши
  6. Ma sve je preslatko i drago mi te je ponovo čitati :))

    ОдговориИзбриши
  7. divni inspiracija,...hvala na inspiraciji!
    topli pozdrav
    annie

    ОдговориИзбриши
  8. Ja sutra kitim jelku tralalalala jedva cekam :)) Gora sam od moje dece,majke mi:))) Ja ne volim zimu,ne volim kad mi je hladno,kad ne mogu da vozim kola jer zivim na brdu,kad mi zaledi voda na poslu i kad mi se kancelarija zagreje tek oko 12 sati sto znaci da se 4 sata smrzavam,kad je sve u gradu prljavo i vlazno pa se sva isprkam kad hodam i kad mi stigne racun za gas :)) Ali stvarno volim praznike,to je jedino sto me raduje u ovom periodu. Obozavam kad okitim jelku i onda mi kuca ima tu neku posebnu praznicnu atmosferu. Volela bih da otputujem negde gde je sve onako sljastece dekorisano i gde se oseca taj pravi pranicni hollyday spirit,jer ovde kod nas pokusavaju nesto da oktite i dekorisu,ali opet nije to to,bar je u Kragujevcu tako. Ali ja se radujem vikendu iako znam da ce biti borba sa decom oko izbora ukrasa,oni vole da jelka bude sarena i okicena bez ikakvog rea,a ja volim kad je sve to onako kako sam ja zamislila,pa cemo morati da nadjemo neku sredinu kao i svake godine:))

    ОдговориИзбриши