понедељак, 4. јул 2011.

Leto,ili Letnji Raspust ako ga se još sećate

      Ne mogu reći da sam bila preterano zaposlena ovih dana pa da me zato nije bilo.Razlog za izostanak je verovatno leto:))Iako nije baš neko,bar za sad.Nadam se da će ispuniti moja očekivanja,u nastavku...


U međuvremenu između posla i "domaćinstva" i dalje pokušavam da budem na raspustu.Već godinama se trudim da kad dođe leto vratim u svoj život onu lepotu školskog raspusta.Spoj dokonosti,zabave i vrelih dana .Ne ide mi baš,ali bar se trudim.Mnogi odrasli koje znam ni ne pokušavaju više...

     O tome šta sam novo u radionici napravila,u nekom sledećem postu.To je posao,a ovo je ipak priča o raspustu.Br.1-Brita.Bespovratno sam razmazila svog psa,kaže moj muž:))To nije tačno,naša kuca je emotivno biće a ja sam joj samo pomogla da pronađe svrhu svog postojanja.A to je ljubav:)))Hahaha,pomislićete da sam potpuno poludela,ali ovako nas dve uživamo.
Br.2 - Otkrila sam FIMO,oduševljena sam.I naravno, igram se,još ništa ozbiljno nisam napravila.Vežbam,biće i nešto ozbiljnije.Za sada ružice,sa kojima ne znam šta ću.
Br.3 - Narukvice,ili kao narukvice.Malo kožice,perlica i kopči i eto meni letnjeg nakita.

I malo pravih narukvica koje sam ponovo otkrila u kutiji sa zaboravljenom bižuterijom.

Br.4 - Vez,koristim ga i kao psihoterapiju.Ovog puta sam napravila nešto za zid Katarinine sobe.Za mene je još devojčica,pa zato roza.Nadam se da me neće izviždati,ona misli da je velika.
Uživala sam praveći šablon,to baš volim da radim.
Br.5 - Knjige.Nekada sam čitala bez prestanka,sada čitam kampanjski.Ali knjige volim,posebno svoje.I baš zato sam bila užasnuta kad sam na "Kupindu" videla cene polovnih knjiga koje ljudi prodaju.100,200 ili 500 dinara.Kakva tuga.Mislim da ću tamo biti redovan kupac.Juče sam kupila dve knjige za 260 dinara!!Treba malo vremena da se pregleda ponuda,ali za svakog ima ponešto.A leto i plaže su pravo vreme i mesto za čitanje.
To je bilo mojih top 5,bar za predhodnu nedelju.Uživajte bar u letu ako ste na školske raspuste zaboravili!

18 коментара:

  1. Анониман4. јул 2011. 09:11

    Uživaj u ljepim danima, odmaraj se, stvaraj svoje prekrasne radove... i čitamo se!

    Pusa velika!

    ОдговориИзбриши
  2. super je sve.. ja bih baš volila da naučim vezti a evo već par mjeseci pokušavam da nađem kod nas Fimo masu i da se bacim i nato :D uživaj u ljetu!

    ОдговориИзбриши
  3. Ja jos nisam pocela da uzivam u raspustu,cekam da mi se deca vrate:))))ali sam definitivno pocela da uzivam u letu,vidim po kolicinama sladoleda koji iz dana u dana "tamanim",a juce sam u selu kod babe "ojadila" polje suncokreta,ali zato uzivam pri samom pogledu na sobu koju sam uveselila njima,a obradovala sam i par drugarica:)))Ovaj vez ti je fantastican!!!!

    ОдговориИзбриши
  4. Volim tvoje postove! A ja sam vezla cijelu drugu godinu fakulteta i mogu ti reci da si u pravu kad kazes da je psihoterapija. Morala bih opet poceti, za sve cekam neko vrijeme kad necu biti ovako zaludjena svim i svacim...

    ОдговориИзбриши
  5. Meni ovo sve izgleda lijepo.I samo razmišljanje o tome,što i kako,već čini zadovoljstvo!

    ОдговориИзбриши
  6. Točno znam taj osjećaj školskih praznika! i ja ga isto pokušavam oživjeti sve češće, no nikako da postignem taj mir i bezbrižnost. Vjerojatno zato jer sada to pokušavam, a tada mi je to bilo normalno stanje :) No, ulovim ponekad taj THE trenutak, neki zvuk ili miris me vrati u taj mir, samo na kratko.
    Vez ti je prekrasan!
    Uživaj u ljetu!

    ОдговориИзбриши
  7. Darling, i'm so unhappy...
    I've changed my blog url and now the old fallowers cannot see me in dashboard when I post or else...
    Can you please click fallow again on my page? I would be very grateful!
    www.amolusso.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Predivan post inače obožavam tvoje postove opuštaju me i inspiriraju ujedno...tebi definitivno sve ide od ruke,pasić ti je presladak,i kod mene je takva scena samo puta dva jer ih imam dvoje...sve u svemu uživaj u ljetu i sitnim malim radostima to je bit...pusa draga!

    ОдговориИзбриши
  9. Sad sam krenula da iznahvaljujem ovaj post, kad vidim da su mnogi pre mene to učinili, ali eto ponviću : divan post! Od povratka u letnje raspustE, preko preslatkih narukvica, do knjiga i otkrića za koje male pare se prodaju knjige (i meni je bilo pretužno).Sjajno, Jeco...uživam čitajući!

    ОдговориИзбриши
  10. Hmm nisam čula za FIMO ali sad ću da pronjškam šta je to tačno.. Nisam najbolje razumela.
    Mislim da su tvoji sastojci za predivno leto...tu !
    Ljubim te puno :*

    ОдговориИзбриши
  11. Super post!!! Aaa, obozavam zivotinje, kao i ljude koji ih vole! :))

    ОдговориИзбриши
  12. jao ja imam problem sto sam uvek na raspustu
    ne znam ni kako ikada ista uradim
    ja sam zauvek zaostala u onom dobu kad sam imala 15 godina :(
    :)

    ОдговориИзбриши
  13. http://cipelica-stiklica.blogspot.com/2011/07/new-blogs.html ;)

    ОдговориИзбриши
  14. ovo je super kreativno, baš lijepo, ja mislim da ja to nebi mogla haha

    http://thepileofstyle.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  15. Анониман10. јул 2011. 13:32

    divan post Jelena!:) Hvala za sve lepe reči!:)

    ОдговориИзбриши
  16. E Jele samo ti meni nešto reci, kako ti to sve stigneš i postigneš...divim ti se..za sve nađeš vremena...joj samo da znaš kako me opušta čitanje tvojih postova..meni uvijek ljeta prođu u radu i to nešto malo odmora što imam ne iskoristim ga na pavi način, otputujem da nešto novo vidim i doživim i obično se vratim smorena i tako u krug...ljubac draga...

    ОдговориИзбриши
  17. svaka cast na radovima! Divna ti je kuca!:)

    ОдговориИзбриши
  18. love your colourful and cute summer images. Wish you wrote in English as well, as my understanding of Serbian is very basic. Following

    ОдговориИзбриши