понедељак, 18. јул 2011.

Jul - Kolaž

Šta da kažem,može li se misliti na još nešto ovog jula osim na more?
1.MORE,u mojoj glavi ne da mi ni na šta drugo da mislim.Zbog njega sve druge stvari samo odrađujem,bez volje i sa vrlo malo kratkotrajnog uživanja.More na prvom mestu bez ikakve konkurencije!!
2.Morski outfit.Kad već mislim o moru,onda mislim i o morskom outfitu.Pravim kombinacije kupaći + torba + nešto preko kupaćeg + marama ili šešir + nakit za plažu.Pomalo se gubim,ja bih da napravim hiljadu kombinacija ali ne ide.Za sad imam neke ideje još uvek maglovite ali do mora izbistriću ih:))

I'm Not a Tourist/7.2011


3.Kupaci kostim.E to je već problem!Svi koje imam nekim čudom postali su mi mali!Dilema je ova : oslabiti do mora ili kupiti novi?Mislim da ću pre kupiti novi.Malo sam očajna zbog toga ali neću Vas time zamarati:)

Swimwear

Swimwear   (see more beach swimwears)
Klasika za gospođu u najboljim godinama? Ili nešto u skladu sa onim kako sebe vidim?

Swimwear

Swimwear   (clipped to polyvore.com)
4.Knjige.Već sam Vam pisala o kupovini polovnih knjiga,nastavljam sa tom pomamom.Kupujem knjige za čitanje na plaži.Morala bih ostati bar tri nedelje da ih sve pročitam.A ja čitam brzo!!

Delić moje beletristike.Da,naravno da mi nedostaje još polica!
5.Bazen.U iščekivanju dana polaska na odmor ,ja se besramno uvaljujem deci u bazen.Moj mlađi brat je napunio bazen za svoju i moju ćerku,to znači da ima mesta i za mene.I uz bazen 3x3 lakše se podnosi ova tropska klima.
6.Džem od malina.Zima će biti duga,džem od malina svi volimo.Iako sam u duši cvrčak,ponekad postanem mrav,pa napravim zimnicu za moj mali špajz.
7.Letnje krpice.Još radim,ali već je vreme da počnem da mislim i na jesenje modele.Teško je misliti na džempere i duge rukave kad je napolju jul u punom sjaju.
8.DIY haos.Haos koji pravim po kući ne ograničava se samo na mesec jul,to je više kao životni stil:)).Još uvek se igram praveći nakit sebi i deci.Napravim i ponešto ozbiljnije,kao npr. ovu platnenu torbu.
9.Sladoled.Postoji li neko ko ga ne voli??Evo mog brzog recepta:5 žumanaca umutiti sa 5 kašika šećera,dodati 2 umućena šlaga i čvrst šne od 5 belanaca.Da bi bio kremastiji dodati otopljeni margarin ili maslac,jednu veliku kašiku na ovu količinu.Arome dodajte po želji.Količina koju dobijete staje u kutiju quatro sladoleda.Dobro bi bilo,ako Vas ne mrzi povremeno ga promešati dok se smrzava.
Moj izbor je čokolada,Saša i Kaja više vole vanilu.
10.Summer memories.I dok ne dođe vreme da se spakujete i krenete pregledajte slike sa predhodnih letovanja.Prijaju sećanja dok čekate na vreme da stvarate nove uspomene.
Uživajte u letu i sladoledu,naravno!

15 коментара:

  1. kako je divan ovaj post!!!! Ova Kajina slika je prelepa,pravi je slatkis!!!

    Ja se trudim da ne mislim o moru,ali ne ide:)))redovno posecujem turisticke sajtove i pregledam stare slike i stpljivo cutim i cekam da nesto iskrsne:)))a do tad se brckam po bazenima,ali svi znamo da to nije to!!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Dobro je da nisam jedina koja samo o moru razmišlja..odličan post..a slike sa prošlih ljetovanja su extra...ova slika tvoje Kaje u moru je fantazija!!!!!!!!

    ОдговориИзбриши
  3. Jednostavno predobar post,sažela si sve ono što je u ovm ljetnom periodu najaktuelnije,i tvoja svestranost me nanovo ponijela i oduševila...želim ti ugodan odmor i velika pusa Kajici!

    ОдговориИзбриши
  4. Uživam ja u ovom postu.Predivno!Slike i izbor!

    ОдговориИзбриши
  5. Hehehe, pravim i ja ovakve kombinacije i .... vrijeme mi sporo prolazi do godišnjeg ( čitaj mora). Možda još stignem nešto i napraviti. Lijep pozdrav

    ОдговориИзбриши
  6. Hvala na receptu za sladoled, baš mi treba nešto takvo :) A za kostim - kupiti novi, naravno!

    ОдговориИзбриши
  7. Super post! Sladoled...mmm... :)

    http://dare2wear.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  8. Baš sam htela reći a vidim da je MaM već napisala..Divna Kajina fotografija. Baš mi se sviđa.
    Gde i kada putuješ? Mogu misliti..sigurno jedva čekaš da pobegneš od vrelog asfalta i gradske buke :)

    ОдговориИзбриши
  9. Super post! :)

    http://liberty-walk-sara.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  10. predivan kolaž, jako inspirativan. iako vrijeme vani više govori "jesen" nego li "ljeto" o.O

    http://stopppwhispering.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман31. јул 2011. 18:10

    joj kad cu ja na more?:/

    ОдговориИзбриши