среда, 4. мај 2011.

The way we choose to see the world...

        The way we choose to see the world creates the world we see.Stvarno mislim da sami biramo način na koji ćemo videti svet oko sebe.Ako se dovoljno potrudim videću sve u onoj ružičastoj boji iz nekog predhodnog posta,problem je što ponekad zaboravim da se trudim:)Ipak je to stvar karaktera,a moj je ponekad pravi smarač.
      Moj drugar A.R,drug iz školske klupe oduvek je imao poseban dar.Još kao klinac otkrio je da svet vidi lepše nego drugi.Na njegovim fotografijama svet je neko bajkovito mesto.
Stockholm na njegovim slikama izgleda kao grad u kome bi svako želeo da živi.Sve ove boje,kaleidoskop...

Ni zalazak sunca na njegovim fotkama nije patetičan,ni labudovi,i sve je baš onakvo kakvo i treba da bude na kraju jednog dana.Mirno i beskrajno spokojno...

      Da li ste osetili emociju i pre nego što vam kažem da je ovo pogled iz detinjstva.Pogled kroz prozor mamine kuhinje...
               Još malo emocija iz kuhinje mog druga.
Svoj grad beskrajno volim,pravi sam lokal-patriota(valjda zato nisam ni mrdnula odavde a svi pametni odavno su zbrisali).A kada ga ovako vidim,ubedim sebe da ne grešim i da bih uvenula bilo gde gde nema ove klupe i ovih krovova.A. je obećao da će sledeći put poneti sa sobom svoj aparat ili makar iPhone i da će proširiti ovaj Zemunski album.

     
Da, istinita je ona da je lepota u oku posmatrača.Ko zna kako bih ja ovo videla kad imam bad day?:))
I za kraj,želim Vam da ovaj dan vidite ovako kao moj drug A.R,kojim se beskrajno ponosim i pravim se važna što sam Vam ga otkrila!!

9 коментара:

  1. Mislim da sam vidjela slike preko tvog profila na fejsu, i odusevila sam se totalno! Fotografija je moja ljubav broj 1, cak veca i od ljubavi prema modi :)
    A moj karakter - da ne pricam koliki je smarac. Bice valjda boljih dana!

    ОдговориИзбриши
  2. prelepe slike,bas ima oko:)))),svidjaju mi se detalji na slikama i boje. Ja obozavam fotografiju,na zalost nisam neki strucnjak,ali iskreno nikada se nisam oko toga dovoljno potrudila,tacnije osnovne stvari nisam naucila!!!!! sto bi rekao moj muz:))))) Ali sam zato juce iskopala (jaooo Jelooo mog uzbudjenja) Saletov stari polaroid na koji sam totalnooo zaboravila,ispravan:)))) samo moram da kupim film i bacam se na skljocanje,ne znam samo kako cu da vam se pohvalim posle isškljocanim,ali naci cu vec nacin:)))))

    Nego....o raspolozenju:))))

    trenutna faza: hmm...kako bi bilo da se ofarbam u crno i da se osisam jos malo krace???:)))) pitam sama sebe,a i ti bi mogla da pomognes sa odgovorom:))))) treba mi neka promena:))))muza necu da menjam,pa onda ajd bar kosu:))))

    ОдговориИзбриши
  3. HDR je čudo,danasnje sivilo može da pretvori u eksploziju boja. On ume da nadje meru ,a oko za detalje definitivno ima. Svaka čast....a fotke su ...ma sreća,sreća ,radost!!

    ОдговориИзбриши
  4. Fotke su malo reći predivne,pravo osvježenje i nadahnuće..baš sam uživala u ovom tvom postu genijlan je..jedno veliko bravo od mene ovo mi je definitivno uljepšalo dan,hvala ti na tome:)

    ОдговориИзбриши
  5. Predivne su fotke!

    Hvala ti na komentaru, pratim te:)

    www.mina-fashionaffairs.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Jelo fotografije su predivne, bas zna da uhvati moment, za razliku od mene, ja se sa svojim uvijek razocaram :), ali znas ne bi ni ove fotke bile tako divne bez tvoje male price. ljubim puno!

    ОдговориИзбриши
  7. Lepo....danas sam prelistala blog...like it! pozdrav1

    ОдговориИзбриши
  8. ne zna se koja je lepsa i bolja! Ovakve stvari ulepsavaju dan!:)

    ОдговориИзбриши