субота, 14. мај 2011.

Que Sera,Sera...

       Malim devojčicama nije lako.Tako je teško postati devojka,tek sada to shvatam,i nisam sasvim sigurna kako sam ja to uspela da preživim.(verovatno sa posledicama kojih nisam svesna:))
      Puna ti je glava bajki i srećnih završetaka,prekrasnih princeza i hrabrih prinčeva.Naravno da će i tvoja bajka biti takva,kako drugačije...Niko ti ne kaže da ćeš morati da se zaljubiš i odljubiš mnogo puta,da ćeš imati,sasvim sigurno najmanje jednom slomljeno srce.Da ćeš morati da se boriš sa aknama i kompleksima,da će svima drugima porasti grudi pre nego tebi,da će ona tamo devojčica imati divnu plavu kosu a tvoja će biti tako obično smeđa.Kako ja sve to mojoj ćerki da kažem,i da joj od istine bude lakše?
             - moja Kaja sa 6 godina,dok je još bila samo mala devojčica-
Mi mame i tate imamo svoja očekivanja.Mama-da bude makar malo kao ona,da joj se dopadaju iste stvari,da radi sve na njen način...Tata-da bar do šesnaeste ostane dete,da ne poraste sve dok on ne bude spreman da je pusti da bude velika i samostalna,zaljubljena i našminkana...
Kako li će moja draga pored svega ovog da pronađe i proživi svoju bajku?A tako joj se žuri,misli da je sve lepo čeka tu odmah iza ćoška,samo da uspe što pre da poraste.Samo napred draga moja curice,mi smo tu da pomognemo (a verovatno i da odmognemo) koliko god znamo i umemo.

4 коментара:

  1. Анониман14. мај 2011. 10:19

    Prekrasna djevojčica na svoju mamu!
    Ja imam dvije cure a polako se suočavama sa ulaskom u njen pubertet i sve ono "lijepo" što on sa sobom nosi:)
    Nadam se da ćemo to lako prebroditi što želim i tebi, pusa i ugodan vikend.

    ОдговориИзбриши
  2. Joj Jele, skroz si me raznjezila ovim tekstom! Kaja je preslatka, i sigurna sam da ce pored vas dvoje tako divnih i ona biti ista takva! :)

    ОдговориИзбриши
  3. i MENE, a pjesmu tako volim i nemas pojma kako me nekako prati u najtezim momentima..

    ОдговориИзбриши
  4. Divno..ovo je veliki korak za sve vas a ja sam sigurna da ćeš se ti izboriti sa svim onim što tek dolazi.
    Svi zajedno ste baš jedna lepa porodica koja zrači ljubavlju <3

    ОдговориИзбриши